Hiep hoera wij zijn er!!!

 

Op 27 januari is Cleo mama geworden van een mooie Brits Korthaar vierling.
Het rood-witje is een katertje en heet Nacho. Hij gaat bij zijn overgrootmoeder Baukje en halfbroertje Lord wonen in Zoetermeer bij de familie Lausberg.
De andere drie kittens zijn poesjes. Noortje is het rode poesje. Zij is al flink aan het eten en haantje de voorste als er geroepen wordt.
Nikki, het crème-witte poesje is een echte avonturier altijd op pad om nieuwe dingen te ontdekken zoals al hoog in de krabpaal klimmen.
Het effen crème poesje heet Nice Girl en is een hele lekkere luilak. Als ze op schoot ligt begint ze te spinnen en valt heerlijk bij je in slaap.

Momenteel zijn we druk aan het oefenen met vast voedsel, maar mama heeft nog behoorlijk veel lekker slagroom dus ja dan gaat er nog niet zo veel vlees in.
Ze zijn nog klein, groeien goed dus geen haast met het vaste voedsel.

Drie weken later op 10 februari is Kaatje voor het eerst mama geworden.
Zij heeft 1 dochtertje Olleke. Zij is een blacktortie BKH poesje en haar 2 zoontjes Ollie (is een rood BLH katertje) en Ozzy (is een black BKH katertje)
Ook zij doen het erg goed en beginnen nieuwsgierig de wereld buiten de bench te verkennen. Want ja ze zien natuurlijk de kleintjes van Cleo rondhuppelen.

Het leuke is dat Cleo en Kaatje hun moedertaken nu gezellig delen. Samen verzorgen ze hun kroost met veel liefde.

  

  

  

  

    

  
                            Nice Girl                                                                                        Nacho

  
                                   Noortje                                                                                Nikki