Shows

19 april 2009 Limbra Cat Geleen

Mijn eerste tentoonstelling. Ik vond het vreselijk spannend. Ik had Admiraal en Kiki in geschreven. Geheel onverwachts werden wij, brits langhaar fokkers heel leuk in het zonnetje gezet door Limbra Cat. Ze hadden zelfs voor ons een mooie prijs beschikbaar gesteld. Het was erorm gezellig.

Admiraal heeft een hele mooie beoordeling gekregen. U1. De duitse keurmeester was helemaal weg van Kiki. Dat bleek wel later, want het kleinste poesje liep met de beker weg. Uiteraard had zij ook U1. Martine en ik waren supertrots op haar.

 

LIMBRACAT SHOW te Waalre op 1 november

Op deze dag had ik Kiki en Admiraal ingeschreven. Het beloofde een gezellige dag te worden. Er werd een speciaal gehouden voor de Brits Langhaar. Enthousiast is er ook door fokkers en liefhebbers gereageerd. Er waren liefst 47 Brits Langhaartjes ingeschreven. Als keurmeesters voor de Brits Langharen waren Dhr Marcel Frank en Mevr. Maes. Het is een zeer leerzame en gezellige dag geworden. Bovendien erg succesvol!!!!

Kiki werd mooiste van de keurmeester en voorgedragen voor Best in Show. Admiraal won eerst de Best in VariŽteit, daarna nog Beste eigen Fok en toen werd hij ook nog mooiste van de Brits Langharen. Het heeft even moeten zakken maar uiteraard ben ik supertrots op mijn kereltje.

   Admiraal bij Mevr. Maes   Kiki bij Dhr.Frank

      Ook de kindjes waren uiteraard apentrots op Admiraal

 

5 september 2010: Baukje en Sem zijn allebei op de show geweest in Dortrecht van de NVVK. Allebei hebben ze een hele mooie beoordeling. Vooral Baukje haar mooie staart had het de keurmeester behoorlijk aangedaan. Op het het rapport een ex. heuse mattenklopper!

13 november 2010     Limbra Cat Club tentoonstelling te Waalre:

Ook hier heeft Admiraal het weer bijzonder goed gedaan. Hij is beste eigen fok geworden van de BKH en BLH. Daarnaast ook nog mooiste Brits Langhaar van ongeveer 25 Brits Langharen. Sem heeft ook een hele mooie beoordeling gekregen. Wij zijn supertrots op Sem.